top of page

CURSUSSEN BIJ 
HONDENCLUB VVHP

PUPPYCURSUS


Puppycursus start Zaterdag 23 maart

Bij deze cursus worden op spelenderwijs en zonder druk de basisprincipes van gehoorzaamheid aangeleerd, zoals het netjes meelopen aan de lijn en commando's als zit, af en hier. Verder wordt er aandacht besteed aan de omgang met andere honden en mensen, en de verzorging van de hond.


Deze cursus is bedoeld voor honden van 12 weken tot 6 maanden, bestaat uit 8 lessen van 30 minuten. Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 cursisten. Het lesgeld voor de puppycursus 2024 bedraagt € 60,00.

Je kunt je hier aanmelden.


 

1000027530.jpg
1000027527.jpg

SPORT EN SPEL

Aanmeldingen zijn op dit moment gesloten.

Sport en Spel bestaat uit een combinatie van behendigheid, gehoorzaamheid, flyball, obedience en meer. Tijdens trainingen kunnen certificaten behaald worden voor de verschillende disciplines en zijn er jaarlijks een aantal bekerwedstrijden. Het uitgangspunt is plezier!

De training vindt elke zondagochtend (muv vakanties) plaats. De kosten voor sport en spel zijn €200.00 per jaar, en wordt in 10 termijnen afgeschreven. Nieuwe cursisten starten eerst met 4 proeflessen. Tijdens deze proeflessen kun je kijken of jij en je hond het leuk vinden en beoordelen wij of de hond geschikt is om mee te kunnen doen met onze lessen.

Om deel te kunnen nemen zijn er enkele voorwaarden:
- de hond is fysiek volgroeid (minimaal 12 maanden oud)
- de hond is gezond en fysiek belastbaar
- de hond vertoont geen uitvalgedrag richting honden of mensen
- de hond staat onder appèl
- Hoog Risico rassen kunnen bij ons niet deelnemen aan sport & spel:
Klik hier voor de lijst HR rassen

Cursussen: Onze diensten
bottom of page